Prophete E-Bike
Rent A Bike Lelystad

Bicycle Rental near Oostvaardersplassen

Lelystad, literally a city on the seabed!
Get on a bike and discover the history, nature, and coast of Lelystad.

Open 7 days

a week

Free Cancellation

24 hours before booking

Book Online

Pay at Pickup

Safety First

Bicycle Check & Locks

Most Popular Bikes

E-Bike

Options
β€’ Bicycle bag, Phone holder
β€’ Picnic package, Binoculars
β€’ Mid-engine, 7 gears
β€’ Pedal assistance up to 25 km / h

Prophete E-Bike

City Bike

Options
β€’ Bicycle bag, Phone holder, Child seat
β€’ Picnic package, Binoculars
β€’ 6 Gears
β€’ Lightweight, Easy to maneuver

Popal City 6 Speed Stadsfiets Huren

Sporty Bike

Options
β€’ Bicycle bag (included), Phone holder
β€’ Picnic package, Binoculars
β€’ 24 Gears
β€’ Sporty attitude, Lightning fast

Sportieve Fiets Huren

Customer Reviews

Zohaib Salahuddin
Zohaib Salahuddin
3. Mei, 2021.
Ordered the electric bikes from here. They were in prime condition and worked well. The customer service was on point. Highly recommended!
Boris Bijkerk
Boris Bijkerk
29. April, 2021.
We wilden graag ebikes met een zitje voor en eentje met een zitje achter. Een achterzitje icm een ebike was aan de telefoon niet mogelijk. Toen we aankwamen had hij net een nieuw universeel zitje binnen gekregen en deze er meteen voor ons opgezet. Uiteindelijk met twee ebikes een heerlijk rondje om de Oostvaardersplas gefietst.
Marije Vermolen
Marije Vermolen
25. April, 2021.
Vriendelijke verhuurder. Tandem bleek helaas toch niet geschikt voor mijn 6-jarige zoontje, maar gelukkig waren 2 andere fietsen zo geregeld. Heerlijk gefietst!
Janina Klein
Janina Klein
24. April, 2021.
Very professional service throughout, seemless booking process and very good bikes. Couldn't be more satisfied with the service provided by Serkan. He was also very flexible and understanding when I made a mistake in the initial booking and it was no hassle to change our booking last-minute. Definitely strongly recommended. The battery of the ebike we rented also lasted a lot longer than other ones we have rented at other places. Five stars thoughout!
Mark Engel
Mark Engel
30. Maart, 2021.
Einfach SUPER!!!!
Marsha Fortuijn
Marsha Fortuijn
29. Maart, 2021.
De stadsfietsen gebruikt om naar de Oostvaardersplassen te kunnen fietsen omdat we met de trein zijn gekomen. Fietstas en houder voor de mobiele telefoon om de route te kunnen fietsen waren een uitkomst. Er stond een stevige wind maar gelukkig reden de fietsen prima en ook het zadel zat erg fijn. Zeer vriendelijke meneer die ons de fietsen huurden. Stuurde ons nog via een extra mooie route langs het Ijsselmeer. Voor herhaling vatbaar! Volgende keer hopen we alleen nog maar op beter weer, qua fietsen kan niets fout gaan
Trudy Ztn
Trudy Ztn
22. Maart, 2021.
Wij hebben voor 2 dagen de fiets gehuurd om te gaan geocachen. Het waren perfecte fietsten en deze hadden wij hard nodig. We hebben veel gefietst met tegenwind, en we zagen dat er nog genoeg power in de accu zat. De service was uitstekend en Rent-A-Bike was voorzien van veel voorzieningen voor op de fiets. En voorval een uiterst vriendelijke man die ons op weg geholpen heeft. De service was helemaal toppie !

Do you have Questions?

View our frequently asked questions page.
If your question is not listed, you can contact us also directly.

Scroll to Top