Fietsverhuur Oostvaardersplassen Fietsroute

Toer met een E-Bike langs de Oostvaardersplassen.

Fiets rond de Oostvaardersplassen, langs moerassen en wilg- en vliersavannes. In de Oostvaardersplassen zijn diverse wandelingen en fietsroutes voor jong en oud.

De rondrit is 32/41km maar je kunt deze op elk gewenst punt starten en eindigen. De Uitzichtpunten langs de dijk nodigen uit om af en toe van de fiets te stappen.

Fietsverhuur Fietsroute Oostvaardersplassen

Wil jij met een andere type fiets de Oostvaardersplassen route fietsen? Dat kan natuurlijk ook.

Bekijk onze andere fietsen.

De afstand vanaf Rent A Bike Lelystad naar het startpunt van de Oostvaardersplassen is ca. 6KM. Ophalen van de e-bikes kan al vanaf 08.00 en inleveren kan tot 20.00.

Klantenbeoordelingen

Zohaib Salahuddin
Zohaib Salahuddin
3. Mei, 2021.
Ordered the electric bikes from here. They were in prime condition and worked well. The customer service was on point. Highly recommended!
Boris Bijkerk
Boris Bijkerk
29. April, 2021.
We wilden graag ebikes met een zitje voor en eentje met een zitje achter. Een achterzitje icm een ebike was aan de telefoon niet mogelijk. Toen we aankwamen had hij net een nieuw universeel zitje binnen gekregen en deze er meteen voor ons opgezet. Uiteindelijk met twee ebikes een heerlijk rondje om de Oostvaardersplas gefietst.
Marije Vermolen
Marije Vermolen
25. April, 2021.
Vriendelijke verhuurder. Tandem bleek helaas toch niet geschikt voor mijn 6-jarige zoontje, maar gelukkig waren 2 andere fietsen zo geregeld. Heerlijk gefietst!
Janina Klein
Janina Klein
24. April, 2021.
Very professional service throughout, seemless booking process and very good bikes. Couldn't be more satisfied with the service provided by Serkan. He was also very flexible and understanding when I made a mistake in the initial booking and it was no hassle to change our booking last-minute. Definitely strongly recommended. The battery of the ebike we rented also lasted a lot longer than other ones we have rented at other places. Five stars thoughout!
Mark Engel
Mark Engel
30. Maart, 2021.
Einfach SUPER!!!!
Marsha Fortuijn
Marsha Fortuijn
29. Maart, 2021.
De stadsfietsen gebruikt om naar de Oostvaardersplassen te kunnen fietsen omdat we met de trein zijn gekomen. Fietstas en houder voor de mobiele telefoon om de route te kunnen fietsen waren een uitkomst. Er stond een stevige wind maar gelukkig reden de fietsen prima en ook het zadel zat erg fijn. Zeer vriendelijke meneer die ons de fietsen huurden. Stuurde ons nog via een extra mooie route langs het Ijsselmeer. Voor herhaling vatbaar! Volgende keer hopen we alleen nog maar op beter weer, qua fietsen kan niets fout gaan
Trudy Ztn
Trudy Ztn
22. Maart, 2021.
Wij hebben voor 2 dagen de fiets gehuurd om te gaan geocachen. Het waren perfecte fietsten en deze hadden wij hard nodig. We hebben veel gefietst met tegenwind, en we zagen dat er nog genoeg power in de accu zat. De service was uitstekend en Rent-A-Bike was voorzien van veel voorzieningen voor op de fiets. En voorval een uiterst vriendelijke man die ons op weg geholpen heeft. De service was helemaal toppie !

Oostvaardersplassen

Ze zeggen weleens dat in Nederland geen wilde natuur meer te vinden is.

Wie dat denkt, heeft het echter bij het verkeerde eind. Vlak bij Lelystad ligt een stuk natuur dat een ruigheid heeft die ver over de grenzen beroemd is.

In de Oostvaardersplassen kan de natuur haar gang gaan. Een groot deel van het gebied is niet toegankelijk voor het publiek. Daardoor ontstaan ruige landschappen en leven dieren in het wild.

Onderweg geniet je van onvoorstelbare uitzichten. Je kijkt uit over water, graslanden en bossen.  Op je fietstocht zie je niet alleen de Oostvaardersplassen, maar ook recreatiegebied de Reigerplas/Ooievaarplas, Het Hollandse Hout, het Praambos en het Kotterbos.

Tulpenroute Wit

Wil jij met een andere type fiets de Oostvaardersplassen route fietsen? Dat kan natuurlijk ook.

Bekijk onze andere fietsen.

De afstand vanaf Rent A Bike Lelystad naar het startpunt van de Oostvaardersplassen is ca. 6KM.  Ophalen van de e-bikes kan al vanaf 08.00 en inleveren kan tot 20.00.
Scroll naar top