Fietsverhuur Oostvaardersplassen Fietsroute

Toer met een E-Bike langs de Oostvaardersplassen.

Fiets rond de Oostvaardersplassen, langs moerassen en wilg- en vliersavannes. In de Oostvaardersplassen zijn diverse wandel- en fietsroutes voor jong en oud.

De rondrit is 32/41km maar je kunt deze op elk gewenst punt starten en eindigen. De Uitzichtpunten langs de dijk nodigen uit om af en toe van de fiets te stappen.

Fietsverhuur Fietsroute Oostvaardersplassen

Wil jij met een andere type fiets de Oostvaardersplassen route fietsen? Dat kan natuurlijk ook.

Bekijk onze andere fietsen.

De afstand vanaf Rent A Bike Lelystad naar het startpunt van de Oostvaardersplassen is ca. 6KM. Ophalen van de e-bikes kan al vanaf 08.00 en inleveren kan tot 20.00.

Klantenbeoordelingen

Oostvaardersplassen

Ze zeggen weleens dat in Nederland geen wilde natuur meer te vinden is.

Wie dat denkt, heeft het echter bij het verkeerde eind. Vlak bij Lelystad ligt een stuk natuur dat een ruigheid heeft die ver over de grenzen beroemd is.

In de Oostvaardersplassen kan de natuur haar gang gaan. Een groot deel van het gebied is niet toegankelijk voor het publiek. Daardoor ontstaan ruige landschappen en leven dieren in het wild.

Onderweg geniet je van onvoorstelbare uitzichten. Je kijkt uit over water, graslanden en bossen.  Op je fietstocht zie je niet alleen de Oostvaardersplassen, maar ook recreatiegebied de Reigerplas/Ooievaarplas, Het Hollandse Hout, het Praambos en het Kotterbos.

Tulpenroute Wit

Wil jij met een andere type fiets de Oostvaardersplassen route fietsen? Dat kan natuurlijk ook.

Bekijk onze andere fietsen.

De afstand vanaf Rent A Bike Lelystad naar het startpunt van de Oostvaardersplassen is ca. 6KM.  Ophalen van de e-bikes kan al vanaf 08.00 en inleveren kan tot 20.00.
Scroll naar top