Fietsverhuur & Fietstours Lelystad Dagje Uit

Fietsverhuur & Fietstours Lelystad

Bezoek Lelystad en geniet van de natuur, historie en schitterende landschappen.
Fietsverhuur Fietstours Lelystad Dagje Uit Collage 600

Rent A Bike Lelystad is 7 dagen per week geopend van 08.00 tot 20.00

Klantenbeoordelingen

Zohaib Salahuddin
Zohaib Salahuddin
3. Mei, 2021.
Ordered the electric bikes from here. They were in prime condition and worked well. The customer service was on point. Highly recommended!
Boris Bijkerk
Boris Bijkerk
29. April, 2021.
We wilden graag ebikes met een zitje voor en eentje met een zitje achter. Een achterzitje icm een ebike was aan de telefoon niet mogelijk. Toen we aankwamen had hij net een nieuw universeel zitje binnen gekregen en deze er meteen voor ons opgezet. Uiteindelijk met twee ebikes een heerlijk rondje om de Oostvaardersplas gefietst.
Marije Vermolen
Marije Vermolen
25. April, 2021.
Vriendelijke verhuurder. Tandem bleek helaas toch niet geschikt voor mijn 6-jarige zoontje, maar gelukkig waren 2 andere fietsen zo geregeld. Heerlijk gefietst!
Janina Klein
Janina Klein
24. April, 2021.
Very professional service throughout, seemless booking process and very good bikes. Couldn't be more satisfied with the service provided by Serkan. He was also very flexible and understanding when I made a mistake in the initial booking and it was no hassle to change our booking last-minute. Definitely strongly recommended. The battery of the ebike we rented also lasted a lot longer than other ones we have rented at other places. Five stars thoughout!
Mark Engel
Mark Engel
30. Maart, 2021.
Einfach SUPER!!!!
Marsha Fortuijn
Marsha Fortuijn
29. Maart, 2021.
De stadsfietsen gebruikt om naar de Oostvaardersplassen te kunnen fietsen omdat we met de trein zijn gekomen. Fietstas en houder voor de mobiele telefoon om de route te kunnen fietsen waren een uitkomst. Er stond een stevige wind maar gelukkig reden de fietsen prima en ook het zadel zat erg fijn. Zeer vriendelijke meneer die ons de fietsen huurden. Stuurde ons nog via een extra mooie route langs het Ijsselmeer. Voor herhaling vatbaar! Volgende keer hopen we alleen nog maar op beter weer, qua fietsen kan niets fout gaan
Trudy Ztn
Trudy Ztn
22. Maart, 2021.
Wij hebben voor 2 dagen de fiets gehuurd om te gaan geocachen. Het waren perfecte fietsten en deze hadden wij hard nodig. We hebben veel gefietst met tegenwind, en we zagen dat er nog genoeg power in de accu zat. De service was uitstekend en Rent-A-Bike was voorzien van veel voorzieningen voor op de fiets. En voorval een uiterst vriendelijke man die ons op weg geholpen heeft. De service was helemaal toppie !

Wat is er te doen in Lelystad?

Ontdek de Oostvaardersplassen, een uniek natuurgebied voor Nederland, én Europa. Met volop riet, water, moeras, ruige grasvlaktes en wilde dieren.
Bezoek website
Bezoek Batavialand, het museum van Flevoland, te Lelystad. Ontdek 7.000 jaar Nederlandse geschiedenis in het Erfgoedpark der Lage Landen.
Bezoek website
Het werkeiland ‘Lelystad’, ook bekend als ‘perceel P’ is belangrijk voor de ontstaansgeschiedenis van Oostelijk Flevoland. Het is te herkennen vanwege de hogere ligging ten opzichte van de rest van Lelystad.
Bezoek website
El Placer is een ambachtelijke biologische wijngaard ten noorden van Lelystad. De wijngaard van 0,5 hectare ligt op een mooie locatie in het buitengebied ten noorden van Lelystad.
Bezoek website
Bij Aviodrome ontdek je een wereld vol avontuur en ervaar je de luchtvaart van toen en nu. Sla je vleugels uit. Ga, doe en ontdek het zelf!
Bezoek website
Tijdens een fiets of wandeltocht edelherten, ooievaren, elanden, Otters, bevers, wilde zwijnen en paarden ontdekken.
Bezoek website
Het Belevenissenbos in Lelystad herbergt 40 hectare ‘natuurlijk spelen’. Het bos en de toestellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bezoek website
Batavia Stad Fashion Outlet is een unieke beleving met meer dan 150 prachtige winkels. Ontdek alle internationale modemerken en shop met 30-70% korting.
Bezoek website
Bovenwater is de recreatieplas in Lelystad. Voor leuke watersportactiviteiten of om gewoon lekker te zwemmen en zonnen.
Bezoek website
Een voorbeeld van landart, een combinatie van beeldende kunst en architectuur. Een ontwerp van de Amerikaanse kunstenaar Robert Morris in 1971.
Bezoek website

Rent A Bike Lelystad is 7 dagen per week geopend van 08.00 tot 20.00

Scroll naar top