Over Ons

Liefde voor fietsen

Rent A Bike Lelystad fietsverhuur is opgericht door fanatieke sporter Serkan Serin! Rent A Bike Lelystad is ontstaan vanuit een passie voor fietsen en hardlopen. Samen met zijn vrouw Özlem Serin runt hij het familiebedrijf aan huis.

Serkan Serin is een sporter in hart en nieren en werd verliefd op de mooie natuur rondom Lelystad en Flevoland. Daarom begon hij Rent-A-Bike Lelystad zodat hij mensen de mooie natuur van Lelystad en Flevoland kon laten ontdekken.

Lelystad is een prachtige stad om per fiets te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, een e-bike wilt huren of  een trekfiets wil uitproberen, Rent A Bike Lelystad heeft een selectie aan fietsen waarmee jij Lelystad kunt verkennen.

Lelystad kent heel wat mooie fietsroutes en de fietspaden zijn erg goed onderhouden. Daarnaast zijn er veel verschillende plekken en routes die jij met de fiets kan bezichtigen. Zo kan je in Lelystad naar Batavialand fietsen, Aviodrome of Natuurpark Lelystad bezoeken, van Lelystad naar Enkhuizen fietsen of de Oostvaardersplassen bezichtigen.

Rent A Bike Lelystad verhuurt verschillende soorten fietsen, zoals e-bikes, sportieve fietsen, hybride fietsen of stadsfietsen. Maar ook voor kinderfietsen kun je bij ons terecht.

Serkan & Özlem helpen je graag verder met het uitstippelen van mooie fietsroutes langs de bekendste plekken in Lelystad zoals het natuurreservaat aan de Oostvaardersplassen, Batavialand, de binnenstad van Lelystad en de Markerwaarddijk. Deze laatste is de dijk die Lelystad verbindt met Enkhuizen. De perfecte weg voor een mooie fietstocht!

Ben jij klaar om Lelystad en omgeving per fiets te ontdekken? Wil jij een fiets huren en over de Markerwaarddijk rijden of de Oostvaardersplassen bezichtigen?

Boek dan vandaag nog een fiets en betaal pas bij het ophalen. Bedenk je je? Geen probleem. Je kunt altijd gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang!

Over Ons Rent A Bike Lelystad

Rent A Bike Lelystad uitgedrukt in Cijfers

480 +
Fietsen Verhuurd
+
5 Sterren Beoordelingen
+
Jaar Ervaring
Google Reviews Badge
Vriendelijke service, fiets was ook nog inclusief repairkit en slot voor het geval dat. De fitnessfiets reed comfortabel en kan makkelijk versteld worden als het zadel niet op de juiste hoogte zit. Leuk rondje door de oostvaardersplassen gereden zonder problemen😁.
Jan-Willem Reuvers

Rent A Bike Lelystad

Rent A Bike Lelystad

Scroll naar top